VASILE BLAGA a anuntat cat va fi COTIZATIA lunara pentru membrii PNL

COTIZATIA membrilor PNL la partid va fi de trei lei pe luna, a anuntat luni copresedintele PNL VASILE BLAGA, dupa sedinta conducerii liberale.

“Am decis infiintarea celor 49 de filiale ale PNL, asta permitand functionarea unitara economica a partidului. Am stabilit modul in care trebuie sa arate registrul membrilor, formularul de adeziune si evident si nivelul cotizatiei, care va fi trei lei, nicio surpriza din acest punct de vedere, pentru fiecare membru al partidului”, a explicat BLAGA.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU a vorbit despre propunerea PNL pentru Curtea Constitutionala 

VASILE BLAGA a aratat ca, potrivit statului partidului, neplata cotizatiei de partid timp de un an duce la excluderea membrului de partid in cauza. El a mai spus ca in toate judetele s-a incheiat auditul financiar la fostele organizatii PDL si PNL.

Atat VASILE BLAGA, cat si copresedintele PNL ALINA GORGHIU au fost intrebati despre problema datoriei PNL si daca exista pericolul blocarii conturilor acestui partid.

CITESTE SI: GABRIELA FIREA: BLAGA, soldatul credincios al lui BASESCU, da dovada de TUPEU 

“La Iasi am stabilit o comisie din reprezentanti ai BPN care sa se ocupe de discutiile cu creditorii PNL, vom avea o discutie cu presedintii fialialelor in care vom discuta despre unele aspecte care tin de organizare”, a raspuns ALINA GORGHIU care a mai spus ca “in acest moment ea nu stie sa existe iminenta” privind blocarea conturilor.

Sursa foto: jurnalul.ro