VASILE BLAGA a anuntat cate semnaturi s-au strans pentru candidatura lui KLAUS IOHANNIS

VASILE BLAGA, copresedintele Aliantei Crestin Liberale (ACL) si strategul campaniei electorale a prezidentiabilului ACL, KLAUS IOHANNIS, a anuntat in timpul discursului sustinut sambata in fata tinerilor de la PNL si PDL prezenti la Scoala de Vara a ACL, care are loc in acest week-end la Constanta, cate semnaturi au fost stranse pentru candidatura lui IOHANNIS pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din aceasta toamna.

VASILE BLAGA a anuntat ca s-au strans 1,5 milioane de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Totodata, tinerii din ACL au anuntat ca vor sa promoveze pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis pentru ca mesajul sa ajunga instant la 1,5 milioane de utilizatori.

CITESTE SI: VASILE BLAGA: BASESCU si TARICEANU sunt doi “MUNTI de IPOCRIZIE”

Prin comparatie, PSD are in plan sa stranga peste 2 milioane de semnaturi pentru Victor Ponta. UNPR a anuntat ca au strans deja 1 milion de semnaturi, la care se vor adauga cele venite de la PSD, informeaza stiripesurse.ro.

CITESTE SI: FDGR a decis sa acorde “SUSTINEREA TOTALA” candidaturii lui KLAUS IOHANNIS la Presedintie

Candidat independent, Monica Macovei este singura care are probleme cu semnaturile. Macovei ar fi strans 150.000 de semnaturi si mai are nevoie de inca 50.000 pentru a putea intra in cursa prezidentiala.

Sursa foto: gandul.info