Vasile Blaga a votat la Colegiul I. L. Caragiale, insotit de Gheorghe Flutur

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a votat duminica, in jurul orei 09.30, la Colegiul I. L. Caragiale, insotit de Gheorghe Flutur.

La iesirea de la urna, Blaga a declarat ca a votat pentru viitorul european al Romaniei si i-a invitat pe romani sa mearga la vot.

“Am votat pentru viitorul european al Romaniei, pentru viitorul fiecarui cetatean al acestei tari. Europa inseamna mai multi bani pentru drumuri, pentru fermieri, ii invit pe toti romanii sa isi manifeste vointa politica si sa nu lase ca doar unii sa voteze pentru viitorul lor”, a spus Blaga dupa ce a votat.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA ACUM! CELE MAI NOI INFORMATII DESPRE ALEGERI, MINUT CU MINUT

“Am votat pentru romani, bunastare, pentru a fi egali in Europa, egali cu Europa”, a spus si Gheorghe Flutur.

Biroul Electoral Central (BEC) va face anunturi privind estimarile de prezenta la vot la europarlamentare la orele 11.30, 14.30, 17.30, 20.30 si 22.30, dupa o ora de la primirea informatiilor din teritoriu, orele de referinta fiind 10.00, 13.00, 16.00, 19.00 si 21.00.

Citeste si: Antonescu a votat la Scoala Barbu Delavrancea

Eurodeputatii sunt alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, mandatul in Parlamentul European fiind de 5 ani.

Ramaneti pe mondonews.ro pentru a afla cele mai noi informatii despre desfasurarea alegerilor eurparlamentare precum si anuntarea rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European.