VASILE BLAGA: Am pornit un mare proiect si nu este cale de intors

Am pornit un mare proiect si nu mai exista cale de intors, a declarat, sambata, la Pitesti, copresedintele PNL VASILE BLAGA. ”Am pornit un mare proiect si nu mai exista cale de intors. Sa inteleaga toti, indiferent de orgoliile fiecaruia. Nu mai exista “fost PNL” si “fost PDL”.

Niciunul nu e mai prejos decat celalalt, niciunul nu detine monopolul integritatii. Cine crede ca poate juca personal in detrimentul celorlalti va sfarsi asa cum spunea si Alina (Alina Gorghiu, n.r.) in irelevanta si ratare politica”, a avertizat VASILE BLAGA.

CITESTE SI: TEODOR ATANASIU, HUIDUIT LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL de la Pitesti 

Acesta a adaugat ca, la Consiliul National de la Pitesti, se vor stabili directia si strategia partidului pentru perioada urmatoare.

Peste 1.000 de liberali sunt prezenti, sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, la Consiliul National al PNL, eveniment in cadrul caruia va fi aprobata forma finala a programului de guvernare al liberalilor.

CITESTE SI: PROGRAMUL de GUVERNARE al PNL a fost adoptat, cu unanimitate de voturi 

Programul zilei mai include o serie de manifestari dedicate celebrarii a 140 de ani de la infiintarea PNL, care se vor desfasura cu incepere de la ora 15,00 la Vila Florica din orasul Stefanesti, fosta resedinta a familiei Bratianu.

Sursa foto: realitatea.net