VASILE BLAGA, AUDIAT la DNA in calitate de MARTOR. Reactia liderului liberal. UPDATE

VASILE BLAGA, copresedintele Partidului National Liberal (PNL), s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de ABUZ in SERVICIU. BLAGA a declarat jurnalistilor prezenti ca are calitatea de MARTOR si ca a fost citat miercuri dupa amiaza.

UPDATE 12:40: VASILE BLAGA a declarat, la plecarea din sediul DNA, ca ar fi vorba de un dosar legat de despagubirile acordate de ANRP. Intrebat de ziaristi daca era la curent cu faptele de coruptie acuzate de procurori la aceasta autoritate, Blaga a raspuns ca nu a avut “date sau informatii despre ceea ce se intampla la ANRP”.

STIRE INITIALA

“Am fost citat ieri dupa-amiaza in calitate de martor. Este vorba de un abuz in serviciu, despre cine este vorba nu stiu. Nu am nicio treaba cu ANRP”, a declarat VASILE BLAGA, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). “Cei care au lucrat acolo (la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor – n.red.), deja multe dosare sunt in instanta, se vor pronunta instantele”, a mai spus VASILE BLAGA, raspunzand intrebarilor jurnalistilor daca audierea sa are legatura cu dosarul ANRP.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: adevarul