VASILE BLAGA: BASESCU si TARICEANU sunt doi “MUNTI de IPOCRIZIE”

In acest weekend are loc, la Constanta, Scoala de Vara a Aliantei Crestin Liberale (ACL), unde participa tinerii din PDL si PNL si la care sunt prezenti si presedintii celor doua partide, Vasile Blaga si Klaus Iohannis.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a tinut sa-i transmita un mesaj extrem de dur presedintelui Traian Basescu. Blaga ii numeste pe Tariceanu si Basescu niste ”munti de ipocrizie”.  ”Cei care puteau sa faca marele partid de dreapta in 2005-2006 nu sunt aici! Nici Traian Basescu, nici Calin Popescu Tariceanu.

CITESTE SI: FDGR a decis sa acorde “SUSTINEREA TOTALA” candidaturii lui KLAUS IOHANNIS la Presedintie 

Acesti doi munti de ipocrizie, care se tot plang de soarta celor doua partide. Tariceanu plange ca PNL se topeste in PDL, iar Basescu spune ca ne asteapta dupa alegeri. “Nu ne astepta, am plecat de mult!”, a declarat liderul ACL.

CITESTE SI: PROTEST al ACL la Alba Iulia impotriva lui VICTOR PONTA. Manifestantii au adus cu ei o BARCA plina cu POPCORN 

Vasile Blaga nu l-a uitat nici pe ”fraierul” de Tariceanu. “Curajosul de Victor Ponta, dupa ce l-a pus pe fraierul de Tariceanu sa ceara suspendarea presedintelui, dupa ce a vazut ca-l iau altii pe sus, a dat doi pasi in spate”, a declarat Blaga, la Constanta.

Sursa foto: realitatea.net