Vasile Blaga: Candidatul PDL la prezidentiale este Catalin Predoiu, a obtinut 100.000 de voturi in partid

Vasile Blaga, presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), a declarat, luni, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, ca in urma alegerilor interne a fost desemnat drept candidat al partidului pentru prezidentiale Catalin Predoiu, acesta obtinand 100.000 de voturi, in timp ce Gheorghe Falca a obtinut 40.000 de voturi, informeaza gandul.info.

“Colegiul Director National a validat propunerea Comisiei Nationale pentru Statut, etica si litigii pentru a fi de acord cu votul celor 137.000 de colegi care au votat pentru desemnarea candidatului nostru la functia de presedinte al Romaniei. Suntem primul partid care a procedat in acest fel in cursa au fost doi colegi Gheorghe Falca si Catalin Predoiu si a fost desemnat domnul Catalin Predoiu”, a precizat Vasile Blaga, potrivit sursei citate.

“Noi credem ca cel mai bun reprezentant al dreptei va fi candidatul întregului spectru politic de pe dreapta la alegerile prezidentiale si ca el va fi reprezentantul PDL”, a adaugat Vasile Blaga. Intrebat despre un candidat unic al dreptei si despre faptul ca Forta Civica l-a desemnat pe Mihai Razvan Ungureanu pentru cursa prezidentiala.

Catalin Predoiu este cel de-al treilea candidat anuntat oficial pentru alegerile prezidentiale din 2014, dupa Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu.

Sursa foto: adevarul.ro