VASILE BLAGA: Cei care stau acasa sau voteaza partide care nu intra in PE ajuta tot PSD-ul

VASILE BLAGA, presedintele PDL, a declarat luni ca recomanda, la fel ca liderul PNL CRIN ANTONESCU, celor care vor sa VOTEZE cu dreapta sa nu dea votul formatiunilor mai mici, aratand ca “un vot dat unor partide care nu vor intra in PE este pana la urma un VOT dat PSD”.

Intrebat daca are o recomandare similara celei a lui CRIN ANTONESCU pentru cei care vor sa voteze cu partide mai mici de dreapta, VASILE BLAGA a raspuns: “Absolut da, pentru ca voturile date unor partide care nu vor intra in Parlamentul European in cea mai mare parte se vor indrepta catre PSD care, e clar, se invarte undeva la 40% si va lua 40% si din redistribuire. De aceea un VOT dat unor partide care nu vor intra in PE este pana la urma un vot dat PSD”.

Citeste si: ANTONESCU: Un vot la europarlamentare pentru PNTCD sau Forta Civica inseamna un vot pentru PSD 

VASILE BLAGA a recomandat cetatenilor sa vina la vot in 25 mai, aratand ca, daca vor sta acasa, vor ajuta tot PSD.

“Eu si cu aceasta ocazie invit cati mai multi cetateni romani sa vina la vot in 25 mai, evident as fi fericit sa voteze PDL, dar cel mai important lucru este sa vina sa aiba o opinie. Cei care vor sta acasa vor ajuta tot PSD, tinand cont de nucleul mare al acestui partid, de forta pe care o are in administratia publica. Daca raman acasa sa inteleaga ca tot PSD vor ajuta”, a mai spus BLAGA.

Citeste si: PDL reclama razboiul psihologic generat de sondajele false 

Presedintele PNL, CRIN ANTONESCU, a declarat, duminica, la Galati, ca face un apel la cei care vor vota la alegerile europarlamentare cu PNTCD, Forta Civica sau alte partide mici de dreapta sa aiba un vot util si sa ia in considerare ca optiunea lor va insemna un vot pentru PSD.

Sursa foto: adevarul.ro