VASILE BLAGA confirma! FUZIUNE PDL cu FC: PONTA trebuie INVINS!

VASILE BLAGA a confirmat, marti seara, negocierile cu MIHAI RAZVAN UNGUREANU potrivit carora PDL ar urma sa fuzioneze prin absorbtie cu FC.

„Cand ne-am intalnit prima oara si am vorbit de alianta si fuziune, in prima noastra iesire publica si eu si dnul Antonescu am spus ca ambele partide pot face fuziuni si e recomandat sa faca fuziuni prin absorbtie.

Ma bucur ca presa stie ca avem astfel de discutii. Suntem in discutii avansate, rezultatul il vom anunta luni cand lucrurile vor fi foarte clare. Vom avea nevoie de conventie pentru o fuziune prin absorbtie pentru ca despre asta va fi vorba daca ajungem la o intelegere si sper sa ajungem”, a declarat VASILE BLAGA la RealitateaTV.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: FUZIUNEA PNL cu PDL nu a fost NICIODATA in proiectul meu politic, dar o SUSTIN

Liderul PDL vrea MOBILIZAREA RAPIDA  a dreptei in perspectiva ALEGERILOR PREZIDENTIALE. Scopul unic: infrangerea regimului PONTA.

“Daca nu as fi sigur ca PONTA si PSD-ul vor monopoliza puterea pentru urmatorii 10 ani, nu as fi atat de virulent cu aceasta idee(n.r.- ca PSD-UL trebuie sa piarda alegerile)”, a punctat BLAGA.

Citeste si: PONTA, atac DUR la adresa lui BLAGA

Presedintele democrat-liberalilor are convingerea ca VICTOR PONTA poate fi invins de cateva personaje centrale care ocupa Dreapta din Romania.

“Oricine dintre MRU, CRIN ANTONESCU sau IOHANNIS il poate bate pe Ponta, sunt convin de asta”, a mai spus VASILE BLAGA.

Sursa foto: adevarul.ro