VASILE BLAGA: Cu tot respectul pentru IOHANNIS, cel mai bun candidat pentru Cotroceni este PREDOIU

VASILE BLAGA, presedintele PDL, a declarat vineri in studioul ADEVARUL LIVE ca in ciuda respectului pe care il are fata de KLAUS IOHANNIS, presedintele PNL si candidatul liberalilor pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna, cel mai bun candidat pentru Cotroceni este CATALIN PREDOIU.

VASILE BLAGA  a dezvaluit si motivele care au stat in spatele realizarii FUZIUNII dintre Partidul Democrat Liberal si Partidul National Liberal in cadrul ALIANTEI CRESTIN LIBERALE PNL-PDL.

CITESTE SI: CANDIDATUL Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL la PREZIDENTIALE va avea INSEMNELE celor doua partide 

”ALEGERILE EUROPARLAMENTARE au dovedit clar ca PNL si PDL nu vor putea sa isi impuna proiectele politice si nu vor fi alese la orice guvernare. Nu vor putea. Mai mult, ne-am dat seama ca o alianta nu va rezista in timp. Avem atatea exemple de aliante”, a declarat Blaga la Adevarul Live.

CITESTE SI: VASILE BLAGA: Il felicit pe ANTONESCU, fuziunea i se datoreaza 

Presedintele PDL a declarat ca viitorul Birou Politic a noului partid ALIANTA CRESTIN LIBERALA PNL-PDL, care se va naste în urma FUZIUNII dintre PNL si PDL, va avea peste 100 de membri.

” Vor fi 104 oameni in Biroul Politic – cu cat mai multi oameni participanti la decizie, cu atat mai bine. Exista in protocol si 10 oameni care vor lucra pentru constructia din teritoriu urmand sa ajungem de la Conventiile judetele si la CONVENTIILE NATIONALE. Noi ne dorim sa adunam toata energia deocamdata din cele 3 partide si sa fim deschisi. Vor fi doi copresedinti”, a declarat VASILE BLAGA pentru sursa citata.

Sursa foto: realitatea.net