VASILE BLAGA, despre candidatul la prezidentiale: Am terminat negocierile si vom da detalii dupa sedinta BPN

VASILE BLAGA, despre candidatul la prezidentiale: Am terminat negocierile si vom da detalii dupa sedinta BPN

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca anuntul privind candidatura la alegerile prezidentiale din aceasta toamna va fi facut cel tarziu la sfarsitul lunii august.

“Am stabilit ca la sfarsitul sau poate chiar la inceputul lunii august sa avem desemnate candidaturile. Am terminat negocierile si vom da detalii dupa sedinta Biroului Permanent National”, a spus Vasile Blaga.

Citeste si: ANTONESCU ar putea fi inclus in SONDAJE, alaturi de IOHANNIS, pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

Blaga a facut referire si la golul de venituri lasat de Guvern prin introducerea masurii de reducere a CAS cu 5 procente, precizand ca nu trebuie taiate investitiile.

“Problema este la Guvern. Noi am spus in cadrul discutiilor cu FMI ca nu suntem de acord cu introducerea altor taxe si impozite pentru a compensa golul de venituri prin reducerea CAS. Guvernul sa nu taie investitiile din fonduri publice”, a adaugat liderul PDL.

Referitor la inscrierea lui Andrei Chiliman in PDL, Vasile Blaga a spus: “Chiliman este un om de dreapta, inscrierea lui o consideram mai mult decat oportuna”.

Foto: Realitatea TV

Citeste si: Andrei Chiliman se inscrie in PDL