VASILE BLAGA despre DARIUS VALCOV: Probabil vrea sa scape, ca si altii, de PEDEAPSA

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a declarat, vineri, la sediul PNL, intrebat despre aparitia numelui sau in dosarul de coruptie a lui DARIUS VALCOV, ca acesta ”probabil vrea sa scape, ca si altii de pedeapsa”, precizand ca nu fost implicat niciodata in atribuirea unui contract pentru firme.

”Nu i-am cerut domnului VALCOV, asa cum am declarat si ieri, si nimanui , de altfel, in tara asta, sa acorde cuiva vreun contract, nici pentru firma Tehnologica nici pentru o alta firma. Niciodata. Nu aveam niciun motiv sa ii spun lucrurile astea. Domnul VALCOV, cred ca initial, ca sa isi rezolve problemele fata de subordonati, probabil ca a facut astfel de declaratii acolo, dar repet, niciodata nu am fost implicat in atribuirea unui contract pentru firme, nu am fost la sediului partidului sa ii spun sa dea contracte formei Tehnologica.

CITESTE SI: NUMELE LUI VASILE BLAGA APARE IN DOSARUL LUI DARIUS VALCOV. Fostul ministru de Finante, SUPUS TESTULUI POLIGRAF. REACTIA lui BLAGA. UPDATE 

Probabil vrea sa scape, ca si altii de pedeapsa, sau o parte din pedeapsa”, a declarat VASILE BLAGA, la sediul PNL, unde liberalii se intalnesc pentru a finaliza programul de guvernare si statutul, in perspectiva Consiliului National care va avea loc sambata la Pitesti.

Copresedintele PNL a explicat ca nici nu putea sa discute in 2009 cu DARIUS VALCOV despre contractari din 2010. ”Eu in 2009 am fost la Ministerul Dezvoltarii, si nici macar nu era pe Ministerul Dezvoltarii proiectul respectiv, ci pe Mediu”, a mai explicat VASILE BLAGA.

Despre afirmatiile lui THEODOR BERNA, VASILE BLAGA a spus ca acesta ar fi declarat ca a discutat cu ”doi colegi din esalonul doi, domnul Liga si domnul Popescu”.

”Domnul Liga si domnul Popescu nu au venit niciodata la mine sa ma roage sau sa imi sugereze sa intervin in favoarea firmei Tehnologica”, a precizat VASILE BLAGA, mentionand ca ” fiica sa nu il cunoaste pe BERNA si nu s-a intalnit niciodata cu el”.

CITESTE SI: PERCHEZITII LA FIRMA DE PAZA A GINERELUI LUI VASILE BLAGA. IONUT RUDEANU A FOST RETINUT. UPDATE 

”Cum sa controlez firma asta? E firma domnului BERNA, sau a cui o fi, cu vine o fi asociat”, a mai spus VASILE BLAGA, precizand ca THEODOR BERNA nu era sponsor la partid.

Sursa foto: realitatea.net