VASILE BLAGA, despre posibile discutii cu PMP: Au alte treburi, se omoara intre ei acum

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca isi doreste o unificare a dreptei in jurul PNL si PDL, dar a explicat ca pana acum nu a discutat cu nimeni din Partidul Miscarea Populara (PMP), precizand ca “membrii PMP se omoara intre ei acum”.

“Vad ca au alte treburi, se omoara intre ei acum”, a spus liderul democrat-liberalilor, intrebat daca a fost contactat de cineva de la PMP, respectiv de Elena Udrea.

PDL a votat, miercuri, pentru alianta cu PNL

Vasile Blaga a mai spus ca a vazut reactiile lui Crin Antonescu de dupa alegerile europarlamentare si ca este de parere ca liderul liberalilor “a invatat mult din cele ce s-au intamplat”.

“Convingerea cu care plecam la aceste discutii si dorinta este de a avea un singur candidat al dreptei, un om care sa fie apreciat de popor, un aparator al statului de drept, un om care sa inteleaga ineteresele Romaniei in nume.

Citeste si: Tariceanu sustine ca nu se regaseste in noul plan al PNL, dar ca este interesat de soarta partidului

Ea trebuie sa inceapa cu aceasta cu aceasta colaborare cu principalelel forte de dreapta – PNL si PDL si apoi ni se vor alatura si altii”, a declarat Vasile Blaga, miercuri, adaugand ca va analiza situatia din interiorul partidului si ca va purta discutii cu ceilalti lideri de dreapta.

Liderii PNL si PDL incep, miercuri, negocierile pentru formarea unui front politic anti-PSD. La ora 17:00, la Palatul Parlamentului, liderii PNL si PDL vor purta o “discutie informala” in acest sens.

Foto9: Mondo News