Vasile Blaga: E mai bine ca Gheorghe Stefan s-a inscris in FMP decat sa stea in PDL si sa-l boicoteze

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat, luni, in legatura cu trecerea lui Gheorghe Stefan la Partidul Miscarea Populara (PMP), ca “este mult mai bine ca a procedat asa decat sa stea in interiorul partidului, sa-l saboteze si pe urma sa aiba pretentii fata de performantele” formatiunii.

Blaga a aratat ca la organizatia PDL Neamt va fi numita o alta conducere, lucru care se va discuta in BPN al PDL.

“Eu cred ca, pana la urma, chiar daca mai tarziu, este mult mai bine ca a procedat asa decat sa stea in interiorul partidului, sa-l sabotezi si pe urma sa ai si pretentii fata de performantele partidului. Vom avea o alta conducere acolo, asta este clar si discutam astazi”, a precizat Blaga, raspunzand unei intrebari.

Citeste si: Elena Udrea a declarat ca PMP este “partidul in blugi” 

Primarul de Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan a anuntat, sambata, ca s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara, conform unui comunicat al Partidului Miscarea Populara (PMP), remis agentiei MEDIAFAX.

“Miscarea Populara este proiectul lui Traian Basescu, iar eu am fost permanent un sustinator al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul ca Traian Basescu a reusit sa salveze Romania, ducand nava cu bine la cheu pe timp de furtuna”, a spus primarul Stefan, citat in comunicat.

In comunicat se sutine ca “primarul Stefan a precizat ca nu are ambitii politice neimplinite, sau dorinte pentru functii de orice fel, ci isi doreste sa lase ceva in urma si sa sprijine tineri care sa duca proiectele importante mai departe”.

Sursa foto: jurnalul.ro