VASILE BLAGA IL PROVOACA PE TRAIAN BASESCU

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a afirmat vineri, la Pitesti, ca o eventuala candidatura a lui TRAIAN BASESCU la functia de primar general al municipiului Bucuresti nu va influenta modul in care liberalii abordeaza campania electorala.   “Il asteptam in ring. Orice cetatean al Romaniei are dreptul sa candideze, noi ne ducem in campania electorala cu sau fara perdea”, a declarat BLAGA  in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Agerpres.

In opinia sa, lupta electorala se va duce la nivel national intre PNL si PSD, neputand fi influentata de aparitia unor candidati ai partidelor mai mici.  “Batalia in toata tara e intre PNL si PSD. Din loc in loc pot sa mai apara anumite partide balama, construite, asa cum am spus in permanenta (…) in general pe cazaturi din PNL. O fi vreun fost pedelist nemultumit, e numai bun chiar sa candideze la PMP, o avea probleme cu justitia pe la Constanta un vechi penelist, acum este bun si la ALDE (…), chiar perfect. (…) Un partid se construieste greu, stie asta cel mai bine TRAIAN BASESCU, chiar o stie bine de tot”, a mai spus VASILE BLAGA.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS SE DEZICE DE MARIAN MUNTEANU

Copresedintii PNL ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA au participat vineri, la Pitesti, la lansarea candidatilor liberali din judetul Arges pentru alegerile locale.

Sursa foto: jurnalul