VASILE BLAGA: KLAUS IOHANNIS a fost cel mai atacat CANDIDAT din aceasta CAMPANIE

Vasile Blaga, copresedintele Aliantei Crestin-Liberale (ACL), sustine ca liberalul Klaus Iohannis a fost “cel mai atacat” candidat in aceasta campanie electorala.

“Klaus Iohannis a fost cel mai atacat candidat din aceasta competitie. Asta arata ca PSD si Victor Ponta au motive serioase sa le fie frica de rezultatul alegerilor din 2 noiembrie. Ponta si PSD au reusit sa-si depaseasca limitele si sa promoveze cea mai murdara campanie electorala din ultimii 25 de ani. Asta in timp ce PSD este macinat de lupte interne pentru putere, in timp ce este marcat de cazuri grave de coruptie, abuzuri fara precedent la adresa democratiei, in timp ce Ponta conduce cel mai slab guvern de dupa 1990. A adus Romania din nou in recesiune, anual a pierdut zeci de mii de locuri de munca, romanilor le este din ce in ce mai greu iar masurile pe care le ia sunt paguboase pentru economia Romaniei”, a spus Blaga vineri, intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: Iohannis: Ponta a facut o campanie mudara. Nu-mi bagati parintii in campanie

In opinia sa, Ponta “nu are curaj” sa vina in fata romanilor cu proiectul de buget pentru anul viitor.

“Victor Ponta nu are curaj sa vina in fata romanilor cu proiectul de buget pentru anul viitor si pregateste din nou un noian de biruri, taxe si impozite, pentru a putea sa-si onoreze obligatiile asumate in campania electorala. Ne aducem aminte de celebra suta de lei. A mai facut-o unul in balconul fostului Comitet Central si a patit ce a patit”, a afirmat Blaga.

Potrivit liderului democrat-liberal, ACL a avut parte de “cea mai virusata” campanie electorala de dupa 1990.

“Noi am tratat, cei din ACL, cu tot respectul aceste alegeri. Singura noastra grija, preocupare a fost sa ne prezentam candidatul, pe domnul Klaus Iohannis, si programul acestuia pentru Romania lucrului bine facut. Din pacate, am avut de-a face cu cea mai virusata campanie electorala de dupa ’90, cu minciuni, calomnii, teme false. In loc sa discutam programele candidatilor, solutiile pe care ei le ofera Romaniei, ne-am pierdut vremea discutand despre fel de fel de calomnii la adresa lui Klaus Iohannis si teme false pe care nu Klaus Iohannis le-a introdus in aceasta competitie electorala”, a mai declarat Blaga.

CITESTE SI: Elena Udrea: Serviciile secrete sunt implicate in campania electorala. Mi s-a cerut sa ma retrag

Sursa foto: jurnalul.ro