VASILE BLAGA: KLAUS IOHANNIS este ELEGANT, nu are nevoie sa injure, sa ranjeasca, sa planga pentru a spune ce are de spus

ALINA GORGHIU, COPRESEDINTE PNL, MESAJ, ZI DE NASTERE, VASILE BLAGA, EXPERIENTA, ENERGIE, FUZIUNE

Candidatul ACL la prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, este un om ELEGANT care nu are nevoie sa injure, sa ranjeasca sau sa planga pentru a spune ce are de spus, a spus, marti, la Targoviste, copresedintele ACL VASILE BLAGA, la o intalnire cu membri si simpatizanti.

Blaga a vorbit despre doua motive pentru care Klaus Iohannis merita votat. “’In primul rand pentru ca domnia sa a occidentalizat Sibiul inainte sa intre in Uniunea Europeana si ce a facut din Sibiu va face din Romania. In al doilea rand, pentru ca este un om elegant care nu are nevoie sa injure sau sa ranjeasca sau sa planga pentru a spune ce are de spus. Ca sa citez doi clasici in viata, nu are nevoie, cum spune domnul presdinte Basescu, sa coboare in mocirla sau, cum spune Ponta, in cocina cu porci. Ei au spus, eu repet ce au spus ei. Este un om elegant, sigur pe el, stie ce are de facut pentru Romania si va rog mult sa il sprijiniti pentru ca avem toti de castigat si ce s-a intamplat in Sibiu se va intampla in toata Romania”, a afirmat Blaga, citat de Agerpres.

Citeste si: BLAGA, catre liderii ACL: Sa fim 50.000 la lansarea lui IOHANNIS din Bucuresti

Acesta s-a referit, in discursul sau, si la constructia politica pe care au realizat-o PNL si PDL. ”Iata ca un lucru care se putea face acum 20 de ani, mai sigur acum 10 ani, s-a intamplat acum si multumesc domnului KLAUS IOHANNIS si domnului CRIN ANTONESCU si tuturor colegilor care au contribuit la aceasta constructie. Cine credea acum doua luni ca pe aceeasi scena vor sta Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Catalin Predoiu si ceilalti ? Intamplator, cei care puteau face lucrurile astea acum 10 ani nu sunt aici, nici domnul presedinte Basescu, nici domnul Tariceanu. Am facut-o noi si am mare incredere ca domnul KLAUS IOHANNIS va fi presedintele Romaniei”, a mai spus VASILE BLAGA.

Citeste si: VASILE BLAGA: Avem peste 600.000 de SEMNATURI pentru KLAUS IOHANNIS pana acum

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, impreuna cu presedintele PDL, VASILE BLAGA, precum si alti lideri ai ACL s-au aflat marti, la Targoviste, vizita incheindu-se la Casa Sindicatelor din municipiu cu o intalnire cu membri si simpatizanti ai PNL si PDL.