VASILE BLAGA: La prezidentiale ne batem cu CEL MAI MARE MINCINOS din istoria moderna a Romaniei

BLAGA ii raspunde lui Basescu: Dansul are un pact de coabitare cu Victor Ponta, nu PDL

Presedintele PDL, VASILE BLAGA, a sustinut luni in fata simpatizantilor ACL din Bucuresti si Ilfov ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide trebuie sa se bata ”CU CEL MAI MARE MINCINOS din istoria moderna a Romaniei”, indicandu-l pe premierul VICTOR PONTA.

”Ne batem cu CEL MAI MARE MINCINOS din istoria moderna a Romaniei, VICTOR PONTA. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile – si a si fost preluata expresia de catre altii – ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara”, a sustinut Blaga.

Presedintele PDL a declarat ca in momentul in care au aparut informatiile Eurostat legate de situatia economica a Romaniei, in conditiile in care reprezentantii INS ”au mintit”, premierul VICTOR PONTA spunea ”ca circulam cu 100 la ora, nu mai circulam cu 130”.

Citeste si: VASILE BLAGA: PONTA este DISPERAT sa scape de functia de PREMIER

”Seara, incoltit, zicea ca e de vina Germania, Franta, Italia, cei din zona euro, pentru recesiune, el nu are nicio treaba, VICTOR PONTA. Cand spuneam ca nu vrea sa reduca CAS, aveam dreptate. Astazi nici macar nu au avut curaj sa mergem in sala, sa vedem cati suntem ca sa incepem sedinta Senatului, solicitata de noi pentru reducerea CAS (…) VICTOR PONTA are bani, sa afle si altii ca are de unde compensa scaderea CAS, daca reduce CAS. Nu are decat sa reduca hotia de la baronii lui si sa reduca evaziunea fiscala ca are bani”, a afirmat Blaga.

Liderul PDL le-a spus simpatizantilor PNL si PDL ca ACL are in acest moment cel mai bun candidat pentru alegerile prezidentiale, KLAUS IOHANNIS, care va castiga batalia pentru Cotroceni doar daca activul celor doua partide se va mobiliza.

Citeste si: Blaga: Basescu sa nu-si faca griji asupra parcursului noului PNL, sa aiba grija cu doamna Udrea de PMP

”Avem convingerea ca de departe avem cel mai bun candidat la Presedintie. Este un candidat desemnat dupa toate regulile democratiei, nu ne-am fentat unii pe altii, liberali si democrat-liberali (…) In campania electorala ne trebuie vorbe, le avem, le vom spune. Avem si cu ce ataca acest mamut cu picioare de lut cum este PSD. Dar intr-o campanie electorala va trebui ca fiecare militant si fiecare om sa lupte cu inversunare zi de zi, pana s-a numarat ultimul vot din turul doi prezidential, pentru ca eu ca si presedinte de campanie am mare incredere in liberalism, dar nu confund niciodata liberalismul cu libertinajul. Una-i una, alta-i alta. Mai putine vorbe si mai putine dezbateri, uneori pe la colturi, toata lumea inainte pentru a castiga batalia electorala”, le-a spus Blaga reprezentantilor PNL si PDL din organizatiile din Bucuresti si Ilfov.