VASILE BLAGA: Nu se pune problema sa FUZIONAM cu PNL

VASILE BLAGA, presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), a declarat luni ca nu se pune problema unei FUZIUNI cu Partidul National Liberal (PNL), insa liderul pedelist a salutat ideea unei ADERARI a liberalilor la PPE.

“Salut decizia domnului Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in grupul PPE, am vazut ca acest lucru a fost salutat si Daul, presedintele PPE. Daca dansii vor dori sa intre, sigur, e un parcurs mai lung, dar noi nu ne vom opune si vom avea discutii si cu UDMR, in general se respecta decizia partidelor membre din tara respectiva.

Citeste si: Blaga saluta intentia PNL de a adera la PPE

Sigur ca noi am spus mereu ca ne dorim apropierea partidelor de dreapta si eu nu am ascuns ca vom discuta cu PNL, iata, o vom putea face saptamana urmatoare, noi nu am contribuit cu nimic la dezbinarea dreptei si avem experienta unor apropieri, fie ca e vorba de aliante, cum a fost DA, sau de fuziune.

Citeste si: Antonescu si-a anuntat demisia din fruntea PNL si pe Facebook. Posibili interimari la conducerea PNL

De fuziune nu se pune problema, hai sa vedem mai intai ce ne apropie, pentru ca impartasim aceleasi valori, sa stam la masa si sa luam o decizie”, a declarat VASILE BLAGA, adaugand ca nu a avut nici cu PMP o discutie in acest sens.

Sursa foto: adevarul.ro