VASILE BLAGA: Nu va fi cazul unei REVENIRI a lui TRAIAN BASESCU in partid

Presedintele PDL, VASILE BLAGA, co-presedinte PNL, a declarat, sambata, ca nu crede intr-o REVENIRE a lui TRAIAN BASESCU in fostul partid pe care l-a condus sau in noul PNL, avand in vedere ca anterior si-a anuntat public despartirea de PDL.

Citeste si: VASILE BLAGA: Colegiul Director al PDL a validat numirile noi la 4 organizatii judetene

“Uneori si oamenii maturi mai spun lucruri traznite. Am discutat cu un coleg de-al meu lucrurile acestea si ieri la Galati. Evident, in Statutele, si cel vechi al PDL si cel vechi al PNL si cel de acum, exista aceasta prevedere statutara, cred ca este la toate partidele politice din Romania, ca presedintii in functie daca sunt membri de partid pot reveni in conducerea partidului. Nu va fi cazul domnului presedinte TRAIAN BASESCU pentru ca dansul si-a exprimat destul de clar optiunea, foarte clar si-a exprimat: adio PDL! Asa e viata”, a afirmat presedintele PDL la finalul Colegiului Director al partidului, intrebat daca exista posibilitatea ca presedintele TRAIAN BASESCU sa REVINA in PDL sau in noul PNL la terminarea mandatului de sef al statului.

Citeste si: BLAGA a anuntat cand se va reuni COMISIA de UNIFICARE liberala

VASILE BLAGA a adaugat, intrebat ce se va intampla daca actualul sef al statului va depune o cerere referitoare la revenirea in PDL: “Il vedeti dumneavoastra pe domnul presedinte Traian Basescu facand o astfel de cerere?”. “Si eu nu vad ce organizatie l-ar primi”, a completat presedintele PDL.