Vasile Blaga o desfiinteaza pe Elena Udrea

Vasile Blaga, presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), a declarat, luni, ca Elena Udrea nu se implica in treburile partidului si a acuzat-o ca a “facut figuratie” la discutiile despre buget, informeaza Ziare.com.

“Ma asteptam ca ea sa fie mai aproape de partid, mai muncitoare, nu ca la dezbaterea bugetului acolo unde a facut, sa fim cinstiti acum, mai mult figuratie. E mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL”, a declarat Vasile Blaga.

Blaga s-a exprimat in acelasi ton si in ceea ce priveste declaratia Elenei Udrea conform careia actuala competitie interna pentru desemnarea prezidentiabilului PDL ar fi un exercitiu ratat de imagine.

“Elena Udrea iese mereu in fata pe astfel de declaratii care pana la urma ii fac ei rau in primul rand. A nu tine cont de mii de colegi care au votat, care au cotizatiile la zi, nu este in regula. Deci nu pot sa fiu de acord cu aceaste tratamente ne la locul lor fata de colegii de partid”, a continuat liderul PDL.

Vasile Blaga a facut aceste declaratiile dure la adresa colegei sale de partid, luni, inainte de a intra in sedinta Biroului Permanent National (BPN) al PDL, acolo unde se va decide daca democrat liberalul Florin Popescu va fi exclus din partid.

Sursa foto: adevarul.ro