VASILE BLAGA: PNL vrea schimbarea lui PONTA dar pozitia lui DRAGNEA este NASTRUSNICA

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a declarat luni ca liberalii isi doresc schimbarea din functie a premierului VICTOR PONTA, insa a catalogat drept NASTRUSNICA pozitia liderului social-democratilor LIVIU DRAGNEA privind aceasta chestiune.

“Noi ne dorim schimbarea lui Victor Ponta, dar nu pot sa inteleg pozitia dlui LIVIU DRAGNEA. Adica ce-i cere dlui presedinte si cine ii da dreptul sa ii ceara asta? Alta idee nastrusnica. Avem o Constitutie care spune exact pasii care trebuie facuti in momentul in care PSD, in sfarsit, poate ajunge la concluzia ca dl Ponta, in fruntea Guvernului, face mult rau Romaniei si lor, ca altfel nu i-ar interesa”, a spus VASILE BLAGA, dupa sedinta Biroului Politic National al PNL.

CITESTE SI: LIBERALII PROTESTEAZA LA PARLAMENT

LIVIU DRAGNEA a afirmat duminica, intrebat daca va negocia cu presedintele KLAUS IOHANNIS schimbarea premierului, dupa alegerile din PSD, ca va vorbi despre acest subiect doar daca apar “solicitari” sau “invitatii” pe aceasta tema. Tot luni, copresedintele PNL ALINA GORGHIU a afirmat ca liberalii au discutat si despre alegerile din PSD.

“Am discutat cu interes tema alegerilor din PSD si concurenta pe care dl LIVIU DRAGNEA si-a facut-o singur si am apreciat ca inclusiv persoane care nu sunt membre PSD au votat pentru candidatura dlui Dragnea, ba chiar unii colegi au intrebat in gluma daca vreo persoana decedata a votat aceasta candidatura. Nu stim raspunsul, dar probabil nu este relevant. Un candidat unic la PSD este intotdeauna o dovada de democratie. Este o dovada ca PSD a ajuns pe culmi inalte in ceea ce priveste reforma”, a sustinut ALINA GORGHIU.

Sursa foto: gandul