Vasile Blaga: Presedintele Romaniei este Klaus Iohannis. In tara, IOHANNIS are 54,39%, in DIASPORA – 83,5%. Cer demisia premierului

ALINA GORGHIU, COPRESEDINTE PNL, MESAJ, ZI DE NASTERE, VASILE BLAGA, EXPERIENTA, ENERGIE, FUZIUNE

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni dimineata, ca noul presedinte al Romaniei este Klaus Iohannis, dupa numararea a 90,53% scorul fiind de 54,39% pentru Klaus Iohannis si 45,61% pentru Victor Ponta. Blaga a mai spus ca in diaspora, dupa numararea a 41% din voturi, Iohannis a obtinut un scor zdrobitor de 83,5%, iar Victor Ponta de numai 16,5%. 

“As vrea sa incep multumindu-le romanilor pentru civismul extraordinar de care au dat dovada si as vrea sa declar ca dupa numararea voturilor din 17.063 sectii – 90,53%, presedintele Romaniei este Klaus Iohannis chiar daca toti ar vota invers. Este o mare victorie a lui Klaus Iohannis si a PNL. Asta demonstreaza cat de serioasa a fost abodarea noastra cand am decis sa construim marele partid al dreptei. Cel mai castigat e poporul roman, care iata a ales calea dreapta, statul roman impotriva minciunii.
Pentru modul in care a organizat alegerile ii cer demisia premierului Victor Ponta. N-are rost sa vb despre premir si ministrul de externe, pana la urma domnia sa si cu dnul Dragnea au organizat aceste alegeri. Avem peste 1 milion de voturi in fata. Klaus Iohannis are 54,39%, Victor Ponta 45,61%”, a spus Blaga.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS PE FACEBOOK: AM CASTIGAT! NE-AM LUAT TARA INAPOI!

“In diaspora, am numarat voturile din 123 de sectii, adica 42%, Klaus Iohannis are 83,5%, Victor Ponta are 16,5% si cred ca aveti raspunsul acum cu varf si indesat de ce au refuzat sa mareasca numarul de sectii din diaspora. Ceea ce este foarte important, am castigat Bucurestiul dupa multi intr-o maniera categorica. Si de asemenea am castigat 29 de judete fata de 19 ale PSD-ului. Va multumesc mult, sa-i uram mult succes domnului Iohannis.  PSD are majoritate in Parlament, lucrurile astea le discutam de astazi mai departe. Ii cer demisia actualului premier VP pentru modul execrabil in care a organizat alegerile”, a mai spus liderul PDL.