VASILE BLAGA, prima REACTIE la AUDIERILE de la DNA privind finantarea PDL Bucuresti

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a declarat sambata, la Bistrita, ca nu a vorbit cu contabila PDL Bucuresti, care vineri a fost AUDIATA de catre procurorii anticoruptie, dar ca aceasta va trebui sa puna la dispozitia anchetatorilor toate documentele care i se vor cere.

“Indiferent despre cine este vorba in aceasta tara, despre mine, despre dumneavoastra, despre contabila de la PDL, va trebui sa mearga si sa raspunda solicitarii magistratilor. Nu am vorbit cu ea. Trebuie sa-si faca treaba si sa duca, daca procurorii solicita documente, inscrisuri, are obligatia sa o faca”, a spus VASILE BLAGA.

Citeste si: CONTABILA PDL Bucuresti, AUDIATA de procurorii DNA

Intrebat daca se asteapta sa fie chemat la DNA pentru a da lamuriri in ceea ce priveste finantarea campaniilor electorale ale PDL, VASILE BLAGA a raspuns ca nu are nicio implicare, dar ca, in cazul in care va fi chemat, se va prezenta “fara nicio problema”.

Citeste si: INCENDIAR ELENA UDREA ii trage dupa ea pe mai multi grei din fostul PDL

Contabila PDL Bucuresti a fost audiata vineri de procurorii DNA in dosarul “Gala Bute”, in care a fost extinsa urmarirea penala impotriva ELENEI UDREA pentru spalare de ban.

Sursa foto: antena3.ro