Vasile Blaga, REPLICA DURA la adresa lui Traian Basescu

SEF FIRMA PAZA, NEI GUARD, MIHAI NEICU, ANCHETATORI, DOSAR, IONUT RUDEANU, VASILE BLAGA, SOLICITARE, INTERVENTIE, AJUTOR, FORMA PAZA, CONTRACTE, INSTITUTII STAT, INSTITUTII PRIVATE

Liderul PDL si copresedinte al ACL, VASILE BLAGA, a declarat miercuri, la Zalau, ca nu este corect ca presedintele TRAIAN BASESCU sa vorbeasca despre unitatea dreptei in conditiile in care si-a facut partid pentru ”febletea” lui.

“Aceasta constructie nu am facut-o impotriva nimanui, dar nici n-am cerut binecuvantarea nimanui. Pentru ca nu este corect sa vii astazi, de fapt aseara si, «Mai Vasile», sa plangi de vina PDL-ului cand i-ai spus «Adio!» nefortat de nimeni si sa vorbesti de unitatea dreptei cand ti-ai facut partid pentru febletea ta”, a afirmat VASILE BLAGA, in fata a cateva sute de sustinatori ai ACL, prezenti la Zalau la o intalnire cu Klaus Iohannis si alti membri ai aliantei, potrivit Agerpres.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: N-AM FOST nici sub acoperire, nici sub descoperire in vreun SERVICIU SPECIAL

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, marti seara, ca nu crede ca fuziunea dintre PNL si PDL se va mai realiza dupa alegerile prezidentiale.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Sistemul este DOAR INGENUNCHEAT, se poate ridica

“Cred ca dupa alegeri nu se va mai face nicio fuziune, indiferent care este rezultatul (n.r. al alegerilor prezidentiale) si se va face o fuziune PDL-PMP cu asta basta. (…) Si daca va castiga Iohannis si daca va pierde Iohannis, fuziunea nu se va face”, a declarat Basescu la B 1 TV.