VASILE BLAGA: Simt VICTORIA mult mai APROAPE ca in 2009

Presedintele PDL, VASILE BLAGA, a declarat luni, la o intalnire a candidatului ACL la prezidentiale KLAUS IOHANNIS cu pensionarii, ca simte VICTORIA mult mai APROAPE ca in 2009.

El s-a aratat convins ca ACL va obtine VICTORIA la alegerile prezidentiale. “Simt victoria mult mai APROAPE ca in 2009. Nu va fie frica: PSD si Ponta pica!”, a spus presedintele PDL, la intalnirea lui Iohannis cu pensionarii, care a avut loc la Cinema Patria.

“Proiectul nostru este despre Romania (…), despre cum vrem cu totul sa arate tara aceasta fara a avea circ, mizerie. Ne trebuie un presedinte care sa convinga romanii prin fapte, nu prin vorbe, un presedinte care pana la urma sa scoata discursul politic si politica romaneasca din mocirla in care se afla ea astazi. Pentru acest lucru noi, din ACL, vi l-am propus si l-am propus presedinte romanilor pe KLAUS IOHANNIS, primarul Sibiului”, a spus Blaga.

El a sustinut ca Iohannis a creat zeci de locuri de munca, a eliminat somajul din Sibiu si a adus o serie de investitori.

“KLAUS IOHANNIS a facut mare cinste romanilor si Romaniei cu proiectul Sibiu — Capitala Europeana. Cata cinste face Ponta Romaniei ati vazut numai in ultimele declaratii la adresa secretarului de stat american”, a afirmat copresedintele ACL.

Potrivit lui Blaga, cu KLAUS IOHANNIS se poate lucra bine daca esti om “de cuvant”.

“Poti sa lucrezi bine cu KLAUS IOHANNIS daca esti un om de cuvant, punctual, iti duci proiectele pana la capat, daca vrei sa fentezi in acelasi timp si proiectele, si oamenii si timpul, nu lucrezi bine cu Klaus Iohannis. De un astfel de presedinte avem nevoie, care ne respecta, va respecta si sunt convins ca va respecta Romania”, a apreciat liderul democrat-liberalilor.

In opinia lui Blaga, in zece ani Iohannis va reusi sa definitiveze proiectul de “occidentalizare” a Romaniei.

“Cei mai tineri PSD-isti sunt mult mai rai decat cei mai in varsta. Uitati-va mai ales la copiii facuti tarziu, comparati-i si sa vedeti daca au fost atat de rai, si de mincinosi si de fara tupeu cum e Ponta, cum este Sova, cum e Duicu, cum e Dragnea si asa mai departe. Nu au fost. (…) De 14 ani conduce Iohannis Sibiul, 14 ani a condus Dragnea Teleormanul. Sibiul — un oras occidentalizat, Teleorman — judet parjolit, despre asta este vorba, ca lacustele”, a sustinut Blaga.