VASILE BLAGA: VICTOR PONTA se umple de penibil la fiecare iesire publica! Pacat de el

VASILE BLAGA, presedintele PDL si copresedinte al ACL, l-a ironizat miercuri pe premierul VICTOR PONTA atrangu-i atentia ca se umple de penibil de fiecare data cand iese in public cu informatii si acuze nefondate si neverificate. Practic, BLAGA a facut referire directa declaratia lui PONTA legata de achizitia masinilor pentru Executiv si i-a transmis acestuia ca este vorba de o combinatie a lui Calin Popescu Tariceanu.

”Victor Ponta nu se dezminte si reuseste ca la fiecare iesire publica sa se umple de penibil. Aceasta nu ar fi insa nimic neobisnuit, dar la iesirea publica de miercuri dimineata, din ignoranta si suficienta caracteristice domniei sale, ii da o lovitura necrutatoare tocmai lui Tariceanu, unul dintre candidatii propusi de domnia sa pentru functia de prim-ministru.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Nu sunt de acord ca romanii din Diaspora sunt mai buni decat cei din tara 

Astfel, la evenimentul desfasurat in fata Ministerului de Interne, cu stilul sau grav si pretins responsabil, Victor Ponta ne-a readus aminte tuturor despre una dintre marile ”combinatii” ale guvernarii Tariceanu – PSD din anul 2008.

In ceea ce priveste Loganurile de 70.000 de euro invocate de domnul Ponta, achizitia acestora a fost initiata de ministrul Cristian David sub directa obladuire a primului-ministru de atunci Calin Popescu Tariceanu, ambii, in prezent, sustinatori ”in mod neconditionat” ai candidaturii la presedintie a domnului Victor Ponta.

CITESTE SI: IOHANNIS despre ancheta Corpului de Control la Primaria Sibiului: Nu o sa gaseasca nicio neregula  

Declaratiile lui Victor Ponta sunt cu atat mai grave cu cat ele au fost facute in fata politistilor care cunosc adevarul cu privire la ”afacerea Loganul” desfasurata de guvernarea Tariceanu – PSD in vara anului 2008. Victor Ponta ar fi trebuit sa fie constient ca Ministerul de Interne este un minister cu oameni seriosi, unde nu merge cu minciuna si demagogia”, sustine Vasile Blaga.