VASILE BLAGA: Vor fi luate masuri impotriva senatorilor liberali care au lipsit de la vot in cazul DAN SOVA

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a declarat, miercuri la postul de radio RFI, ca senatorii liberali care au lipsit de la votul de marti nu au avut nici un motiv sa absenteze, cu exceptia Ancai Boagiu, iar acest lucru va fi discutat “foarte serios” in interiorul partidului.

”Senatul a reusit, datorita PSD-ului, sa se mai faca inca o data de ras, daca mai era nevoie, pentru ca se pare ca domnul SOVA este tabu pentru domnul VICTOR PONTA si pentru PSD. In primul rand ca votul nu ar fi trebuit sa aiba loc. Daca ne uitam cu atentie in dispozitivul motivatiei Curtii Constitutionale (CCR), acolo se vorbeste de reinterpretarea votului de acum noua saptamani, cand in majoritate senatorii s-au pronuntat pentru incuviintarea arestarii (…).

CITESTE SI: ALINA GORGHIU despre votul in cazul DAN SOVA: Este INACCEPTABIL si extrem de NEDREPT!

O sa contestam din nou votul de ieri de data asta la Curtea Constitutionala (CCR), sa vedem ce mai face Partidul Social Democrat in situatia asta. Noi suntem convinsi ca din nou vom castiga la Curtea Constitutionala”, a declarat, la RFI, copresedintele PNL VASILE BLAGA.

Senatul a respins ieri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a lui DAN SOVA, insa daca toti senatorii liberali ar fi fost prezenti, rezultatul votului putea fi rasturnat.

CITESTE SI: RALUCA TURCAN: PONTA a aplicat o a doua mare lovitura PSD-ului 

Sursa foto: realitatea.net