VASILE DINCU s-a SUCIT! VICEPREMIERUL ar vrea sa ramana si in viitorul GUVERN

Vicepremierul VASILE DINCU s-a sucit si a dat de inteles ca ar fi dispus sa ramana in Guvern si dupa ALEGERILE PARLAMENTARE din 11 decembrie.

Intr-un interviu acordat Bloomberg joi, la Bucuresti, VASILE DINCU a sugerat ca ar accepta o pozitie in viitorul Guvern, insa doar daca s-ar putea baza pe o majoritate in Parlament si pe sustinerea presedintelui Klaus Iohannis pentru promovarea unui plan de dezvoltare a infrastructurii, educatiei si sanatatii.

“Exista posibilitatea sa accept sa raman in Guvern, dar nu fara conditii. Ar trebui sa existe o forta politica puternica in spatele unui guvern care isi ia angajamentul pentru schimbare rapida in Romania. O oferta de reconstructie cu un program de dezvoltare nationala la baza”, a precizat VASILE DINCU.

Aceasta este o schimbare la 180 de grade pentru vicepremierul VASILE DINCU, care declara in luna decembrie a anului trecut, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca, dupa ce i se va incheia mandatul in Guvernul Ciolos, are proiecte personale fara nicio legatura cu politica.

“Nu vreau sa mai fac politica dupa acest mandat. Vreau sa fac cu totul altceva. Vreau sa ma dedic activitatii de profesor, sa scriu, am vreo cateva carti la a caror finisare lucram, de aceea, mi-a fost foarte greu sa renunt si sa vin la Guvern. Stiu ca nimeni nu ma crede cand spun asta, dar nu m-am hotarat usor sa vin aici. Si nu vreau sa permanentizez prezenta mea la putere si in Guvernul Romaniei”, spunea ministrul VASILE DINCU anul trecut pentru sursa amintita.

Sursa foto: realitatea