Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Becali, a amenintat un sofer cu moartea

vasile-geambazi-nepot-becali

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali si actionarul majoritar al echipei FC Steaua, s-a sicanat in trafic cu un sofer, duminica seara, apoi l-ar fi amenintat cu moartea. 

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 22.00 pe Autostrada A2, pe sensul spre Bucuresti, potrivit unor surse din Politia Capitalei, citate de Realitatea TV. Soferul implicat in incident sustine ca Geambazi l-a amenintat cu moartea.

Potrivit informatiilor oferite de politisti, Vasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, si Iulian Lambru, care conducea o masina Bentley, s-au sicanat in trafic cu soferul unui Volkswagen Golf, care se intorcea la Bucuresti impreuna cu familia. Dupa ce a intrat in Bucuresti, soferul s-a oprit la Sectia 13 Politie, insa unul dintre cei doi s-a dat jos din masina si i-a lovit autoturismul cu piciorul.

Totusi, soferul sicanat de cei doi nu a facut plangere la Politie. Marius Simionescu, in varsta de 33 de ani, a refuzat sa faca plangere si a afirmat ca se mai gandeaste daca va revini insotit de un avocat.

Foto: Pro TV