Vasile Miriuta negociaza cu CFR Cluj

Vasile Miruta, tehnicianul echipei Ceahlaul Piatra Neamt, se afla la Cluj, urmand sa negocieze un contract cu formatia CFR.

La CFR Cluj se petrec lucruri poate neasteptate in acest final de an 2013, dupa ce conducerea clujenilor a dat asigurari ca actualul antrenor Petre Grigoras va continua sa stea pe banca CFR-ului si in 2014, scrie ziare.com. Astfel, in Cluj a sosit duminica Vasile Miriuta, actual antrenor la Ceahalul Piatra Neamt, Miriuta urmand sa poarte negocieri cu Iuliu Muresan si Arpad Paszkany. Cei trei negociaza in aceste momente un contract pe o durata de un an si jumatate, dupa cum arata cotidianul ProSport.

In cursul acestei seri, presedintele clujean Iuliu Muresan urmeaza sa il contacteze pe Gheorghe Stefan, de la Ceahlaul, pentru a vedea daca Miriuta este liber sa plece la CFR.

Conducerea fostei campioane l-a cautat si in vara pe Miriuta, dar atunci l-a ales pe Mircea Rednic.

In 15 jocuri cu Grigoras pe banca, CFR a obtinut sase victorii. In alte cinci a obtinut rezultate de egalitate si a pierdut de patru ori: 0-3 cu Steaua, 2-3 cu Petrolul, 0-2 cu Gaz Metan Medias si 0-1 cu ACS Poli Timisoara, toate meciurile pierdute fiind in deplasare.

Sursa foto: ziare.com