VASILE TURCU, audiat la DNA in legatura cu transferul lui RADU STEFAN de la DINAMO la LAZIO

VASILE TURCU, fostul actionar al echipei DINAMO BUCURESTI, este audiat, marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in cadrul unui dosar care vizeaza transferul jucatorului RADU STEFAN de la echipa bucuresteana la gruparea italiana LAZIO ROMA.

VASILE TURCU a declarat, la intrarea in sediul institutiei, ca nu se teme de o eventuala acuzare. “Sunt chemat ca martor in cadrul dosarului care vizeaza transferul lui RADU STEFAN, dar nu am nicio problema pentru ca voi prezenta procurorilor contractul fotbalistului. Nu ma tem ca voi fi arestat”, a declarat fostul actionar dinamovist jurnalistilor prezenti.

CITESTE SI: CUTREMUR in FOTBAL: DINAMO BUCURESTI este anchetata de DNA pentru BLAT

Omul de afaceri VASILE TURCU va trebuie sa le explice procurorilor anticoruptie si ce s-a intamplat in toamna anului 2007, la meciul dintre DINAMO BUCURESTI si LAZIO ROMA, din preliminariile LIGII CAMPIONILOR.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a deschis un DOSAR PENAL in acest caz dupa ce in presa au aparut mai multe informatii referitoare la un posibil blat facut de formatia DINAMO BUCURESTI in Liga Campionilor.

Sursa foto: sport.ro