Vasile Turcu, facut praf de fosta concubina! FOTO

Vasile Turcu , fostul actionar de la Dinamo a avut o tinerete controversata. Isi batea iubita si se ocupa de bisnita marunta. Dezvaluirile incredibile au fost facute de Niculina Toader, fosta concubina a lui Turcu intre 1974 si 1980.

Omul de afaceri cu o avere estimate la 135 de milioane de euro este pus la zid de prima lui mare iubire, Niculina Toader, o femeie ajunsa la limita supravietuirii.

Niculina Toader (55 de ani) a fost vreme de 7 ani iubita lui Vasile Turcu (59 de ani). “Noi trebuia sa ne casatorim repede, am si incercat de cateva ori, dar intotdeauna a fost problema ca Vasile, Marcel cum ii zicea toata lumea, nu avea buletin de identitate, tocmai ca sa nu-l repereze Militia. El era bisnitar de meserie, o puslama, asa m-a si agatat, cand m-am dus la un film, apoi n-am mai scapat de el, ca-mi tot fura din casa si ma ameninta apoi in toate felurile!”, a declarat Niculina pentru wowbiz.ro.

Niculina Toader a fost insarcinata cu Turcu. Din pacate, a pierdut copilul in luna a opta, din cauza batailor pe care actualul om de afaceri i le administra.

Niculina (in randul de sus, insarcinata, imbracata in alb) si Vasile Turcu, acasa la rudele femeii

Chiar daca a dus o viata de calvar cu Vasile Turcu, femeia a pastrat cu sfintenie o multime de fotografii, biletele si documente care-i aduc aminte de perioada petrecuta alaturi de actualul milionar. Intr-unul dintre biletele, Turcu, folosind un limbaj obscen, o ia peste picior pe Niculina care tocmai ii ceruse bani pentru intretinerea casei.

 

“Subsemnatul F*TE BINE are de dat tov. CIO MANANCA IN G*OZ suma de 300 Dolari. Sa f*t handicapata. CEL CIO BAGA. Semnat Vasile Turcu, TERMEN DE PLATA 31 februarie”

Bolnava si singura, cu probleme medicale uriase ramase dupa relatia cu Turcu, femeia a incercat in ultimii ani sa apeleze la ajutorul financiar al fostului iubit, dar s-a lovit de tacerea omului de afaceri.

Sursa foto: wowbiz.ro