VASILE TURCU, fostul actionar de la DINAMO, a incercat sa se SINUCIDA dupa o vizita la DNA! ULTIMELE date despre starea afaceristului

Fostul actionar dinamovist VASILE TURCU ar fi incercat sa se SINUCIDA si se afla in stare grava la Spitalul Floreasca. Medicii incearca in aceste momente sa-l resusciteze pe fostul actionar al lui Dinamo, informeaza postul de televiziune Antena 3.

UPDATE 4: JOI, 2 MARTIE, ORA 10.50: La 24 de ore distanta de la momentul in care a incercat sa isi ia viata, VASILE TURCU se afla in continuare in stare critica la Spitalul Floreasca din Capitala.Totusi, medicii au reusit sa il stabilizeze si sa il intubeze.Acestia raman, insa, rezervati in privinta sanselor de supravietuire, dar si de recuperare pentru ca potrivit unor surse apropiate anchetei ar fi fost gasit destul de tarziu.

Corespondentul ProTV Ramona Pauleanu este la Spitalul Floreasca si relateaza ca familia si apropiatii lui VASILE TURCU au stat toata noaptea cu inima stransa, asteptand orice veste din partea medicilor. Se stie de miercuri seara ca este stabilizat si ventilat mecanic. Familia le-a interzis reprezentantilor spitalului sa ofere presei detalii medicale despre starea lui Turcu.

Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale omului de afaceri, dar si a sanselor de recuperare, deoarece doar cateva minute in care creierul e lipsit de oxigen pot duce la leziuni permanente. Politia continua intre timp ancheta. Biletul de adio a fost ridicat de oamenii legii. In el, VASILE TURCU scria ca nu mai suporta problemele financiare cu care se confrunta. Tentativa sa de sinucidere a a fost insa un soc pentru cei care il cunosteau si stiau ca afacerile sale sunt profitabile.

Sotia lui VASILE TURCU a discutat deja cu politistii miercuri seara si, potrivit unor surse din ancheta, le-ar fi spus ca nu se astepta nicio clipa ca sotul ei sa recurga la acest gest. Ar fi vorbit in acea dimineata iar el s-ar fi purtat si ar fi voprbit absolut normal. Ulterior, insa, femeia nu l-a mai gasit in casa. L-a cautat, a vazut ca usa de la sala de sport e inchisa, in conditiile in care era permanent deschisa. Intrigata, a intrat si cand a vazut ce s-a intamplat, imediat a sunat la 112.

UPDATE 3:  VASILE TURCU a fost în această dimineață la DNA, informează TV Dolce Sport. Se pare că toate firmele sale se află în insolvență, iar problemele sale financiare erau tot mai serioase.   

UPDATE 2:”Sansele sunt infime, sunt foarte mici pentru ca odata afectati centri nervosi, sansele sunt din ce in ce mai mici sa isi revina, chiar daca se afla la terapie intensiva, sustinut de aparatele vitale. Intotdeauna trebuie sa fii rezervat in aceasta situatie, pentru ca numai miracolele sau minunile te mai pot salva. Probabil ca a intrat intr-un moment de instabilitate psihica, care l-a determinat sa recurga la acest gest. Nu, am vorbit ultima data acum 6 luni, 8 luni, dar eu il stiu un om cumpatat, un om echilibrat”, a declarat fostul doctor al nationalei Romaniei, Pompiliu Popescu, pentru ProSport LIVE.

UPDATE 1:”Sursele mele din Spitalul de Urgenta Floreasca imi spun ca VASILE TURCU e in coma profunda dupa tentativa de sinucidere prin spanzurare in vila sa din nordul Capitalei. Blocarea irigarii si, implicit, oxigenarii creierului isi spun cuvantul. Are o stare stabila, cu tensiune arteriala normala. Scanarea CT e aparent ok, exceptie facand instalarea (fireasca, in conditiile date) a unui edem cerebral masiv. Inima functioneaza ok dupa resuscitare, avand o buna alura ventriculara. Supravegherea pacientului e maximala pt ca exista riscul unei schimbari de situatie in orice clipa. Prognosticul e rezervat. O eventuala recuperare depinde de leziunile suferite de creier, dar se pot produce si minuni (precum in cazul lui Gabriel Cotabita) “, a scris ziaristul Dorin Chiotea pe pagina sa de Facebook.

STIRE INITIALA

VASILE TURCU, cu afaceri in domeniul constructiilor si cu o avere estimata la peste 100 de milioane de euro, ar fi incercat sa se spanzure, potrivit sursei citate mai sus. VASILE TURCU a fost descoperit insa de sotie si de menajera si transportat de urgenta la spital. Fostul actionar dinamovist era suparat din cauza unor probleme financiare.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat pentru News.ro ca VASILE TURCU este in Sectia de Terapie Intensiva, in stop cardio-respirator, resuscitat.Politia Capitalei a deschis in acest caz un dosar. “In urma cu aproximativ o ora, Politia a fost sesizata cu privire la un barbat care ar fi avut o tentativa de suicid. Acesta a fost preluat de catre un echipaj de salvare si transportat la spital. In acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, Serviciul Omoruri efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul”, a precizat Politia Capitalei pentru News.ro.

VASILE TURCU se afla in continuare in stare critica, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Omului de afaceri i s-a aplicat un guler cervical si a fost intubat, ventilat si sedat. El a suferit un edem cerebral si prezinta mai multe fracturi costale, ceea ce indica ipotzeza ca ar fi cazut”, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

VASILE TURCU (62 de ani) a fost actionar la clubul din Soseaua Stefan cel Mare pana in 2011.VASILE TURCU  si-a vandut, in martie 2011, căare Nicolae Badea toate actiunile detinute la clubul de fotbal Dinamo, retragandu-se astfel oficial din actionariatul echipei din Stefan cel Mare.

Sursa foto: sport