VASLUI: BARBAT in stare foarte grava in urma unui ACCIDENT de VANATOARE

Accidentul s-a petrecut duminica dimineata pe un domeniu de vanatoare de pe raza localitatii vasluiene Osesti. Victimele erau constiente la momentul preluarii de catre medicii de pe Ambulanta. Este vorba de doi barbati impuscati pe un domeniu de vanatoare din judetul Vaslui, unul dintre acestia fiind in stare foarte grava, informeaza jurnalistii de la Adevarul.

Din primele informatii reiese ca accidentul a avut loc in cadrul unei partide de vanatoare organizate. Doi barbati au fost impuscati accidental pe un domeniu de vanatoare din localitatea Osesti, situata la cativa kilometri de Vaslui. Potrivit medicilor de la Statia de Ambulanta a Judetului (SAJ) Vaslui victimele au fot preluate in stare de constienta in jurul orei 10. Cei doi barbati impuscati au fost dusi la Spitalul Judetan de Urgenta Vaslui, iar la scrut timp unul dintre ei a fost transferat la Iasi cu un echipaj TIM (terapie intensiva mobila). Ancheta a fost preluata de politisti de la serviciul Arme, Explozivi si Substabte Periculoase din cadrul IPJ Vaslui, potrivit sursei citate.

CITESTE SI: TRAGEDIE IN VASLUI: UN BARBAT A FOST RANIT GRAV LA O PARTIDA DE VANATOARE, DUPA CE A FOST IMPUSCAT DE UN COLEG

Sursa foto: adevarul