VASLUI: Circul unde s-a prabusit o tribuna cu spectatori, amendat cu 30.000 de lei

Firma care administreaza CIRCUL unde o tribuna s-a PRABUSIT cu spectatori la Vaslui, zece copii fiind raniti, a primit o noua AMENDA de 30.000 de lei, sanctiunea fiind data de Protectia Consumatorilor din cauza lipsei autorizatiei de la primarie si pentru ca a fost pusa in pericol viata oamenilor.

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Vaslui a AMENDAT cu suma de 30.000 de lei firma care detine CIRCUL cu animale acvatice unde miercuri seara, la Vaslui, una din cele trei tribune cu spectatori s-a prabusit, zece copii si un adult fiind RANITI.

Citeste si: EXPLOZIE: 12 RANITI IN URMA UNEI EXPLOZII INTR-UN BLOC LA MEDGIDIA

Proprietarii CIRCULUI au fost SANCTIONATI cu 20.000 de lei pentru incalcarea prevederilor privind protectia consumatorilor, respectiv punerea in pericol a vietii, sigurantei si sanatatii spectatorilor.

In plus, aceeasi firma a fost AMENDATA cu 10.000 de lei pentru nerespectarea regimului de introducere pe piata si exploatare a echipamentelor pentru agrement. In acest sens, proprietarii circului nu au putut pune la dispozitia organelor de control autorizatie din partea Primariei Vaslui.

TRIBUNA UNUI CIRC AMBULANT S-A PRABUSIT LA VASLUI: OPT COPII AU FOST RANITI

Sursa foto: adevarul.ro