VASLUI: O femeie a murit si alta a fost ranita in urma exploziei unei RASNITE de CAFEA

O explozie s-a produs, luni dupa-amiaza, intr-un magazin din Vaslui. Proprietara magazinului, care era si cea care vindea in acel moment, a murit la spital in urma ranilor grave suferite. Tragedia s-a produs din cauza unei rasnite de cafea care a explodat, informeaza News.ro.

Femeia in varsta de 43 de ani a ajuns in stare critica la spital si a intrat in stop cardio-respirator la scurt timp dupa. “Pacienta avea ambele membre superioare amputate, cu evisceratie si fata plina de plagi. Din pacate, toate aceste leziuni au condus la decesul femeii, chiar daca medicii au depus eforturi pentru a o salva”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Femeia era mama a doi copii, de 5 si 15 ani, sotul fiind plecat la munca in strainatate. Magazinul in care a avut loc explozia este situat in fata casei de locuit, fiind o afacere de familie. In urma exploziei, au fost sparte si geamurile magazinului, vecinii care au auzit zgomotul fiind cei care au sunat la numarul de urgenta 112.

In magazin se afla si o clienta in momentul exploziei, insa starea sa de sanatate este buna si viata nu-i este pusa in pericol. Politia a deschis o ancheta, pentru a stabili cum s-a produs deflagratia.

Sursa foto: realitatea