VASLUI: PERCHEZITII la persoane banuite de FURT de ENERGIE ELECTRICA

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au efectuat, duminica, o serie de 80 PERCHEZITII DOMICILIARE la persoane banuite de FURT de ENERGIE ELECTRICA. Prejudiciul estimat este de aproximativ 400.000 de lei.

Peste 100 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, in colaborare cu reprezentanti ai unei companii de distributie a energiei electrice, efectueaza 80 PERCHEZITII DOMICILIARE, pe raza municipiului Barlad, a comunelor arondate si pe raza orasului Murgeni.

CITESTE SI: PERCHEZITII LA SEDIILE ANTICORUPTIE DIN PRAHOVA, DUPA RETINERILE DNA DE IERI

„Activitatea vizeaza peste 40 de persoane banuite de savarsirea infractiunilor de FURT, FALS MATERIAL in inscrisuri oficiale, UZ de FALS si deteriorarea, modificarea fara drept sau blocarea functionarii echipamentului de masurare a ENERGIEI ELECTRICE livrate ori modificarea fara drept a componentelor instalatiilor energetice privind ENERGIA ELECTRICA si gazele naturale. Prejudiciu cauzat prin activitatea infractionala a fost estimat la o valoare de 400.000 de lei”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media in cadrul IPJ Vaslui, potrivit Adevarul.

CITESTE SI: CONSTANTA: PERCHEZITII LA PERSOANE ACUZATE DE INSELACIUNE PRIN METODA ACCIDENTUL

La actiune participa politisti din cadrul Politiei municipiului Barlad si a sectiilor de politie rurala arondate Politiilor municipiului Barlad si orasului Murgeni, precum si politisti de la structurile de investigare a criminalitatii economice, investigatii criminale, criminalisti, luptatori ai serviciului pentru actiuni speciale si jandarmi. Activitatea beneficiaza de suportul de specialitate a Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Sursa foto: gandul