VASLUI: Politistul IMPUSCAT in gat a fost operat

POLITISTUL dintr-o localitate vasluiana IMPUSCAT accidental de un coleg de serviciu este internat la Spitalul “Sfantul Spiridon“ din Iasi, unde a fost operat vineri, medicii spunand ca starea acestuia este buna.

POLITISTUL, in varsta de 23 de ani, IMPUSCAT accidental dupa ce arma unui coleg s-a descarcat, a ajuns joi noapte la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului “Sfantul Spiridon” din Iasi, iar vineri a fost operat.

Citeste si: VASLUI: UN POLITIST A FOST GASIT IMPUSCAT IN GAT IN FATA SECTIEI

“Are o plaga IMPUSCATA penetranta la nivelul gatului. Glontul a intrat prin dreapta gatului si a iesit pe sub omoplatul drept. (…) A fost operat la ORL si acum este constient, stabil hemodinamic si respirator, asteptam sa se vindece si sa plece acasa”, a declarat, vineri dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta la UPU Iasi, citat de Mediafax.

POLITISTUL, adjunct al sefului de post din comuna vasluiana Osesti, a fost gasit IMPUSCAT in gat in fata sediului politiei din localitatea Delesti. Criminalistii care au facut primele cercetari la fata locului sustin ca POLITISTUL ar fi fost ranit accidental in sediul Postului de politie Delesti.

Citeste si: BARBAT IMPUSCAT IN CAP IN CAPITALA! UPDATE

Imediat dupa ce a fost IMPUSCAT, agentul a iesit din cladire si s-a prabusit, colegul sau solicitand interventia unei ambulante. Cazul este anchetat in continuare de catre procurorii Parchetului Tribunalului Vaslui.

Sursa foto: ziar.com