VASLUI: Si-a UCIS un coleg de serviciu cu un BRICEAG

Un barbat de 39 de ani, din municipiul Husi, a fost ARESTAT PREVENTIV joi, fiind acuzat ca si-a UCIS un coleg de serviciu, injunghiindu-l cu un BRICEAG in inima, in urma unui conflict izbucnit intre cei doi din cauza unei tinere, colega cu acestia.

Potrivit cercetarilor facute de procurorul de caz, CRIMA a avut loc imediat dupa ce barbatii au iesit de la serviciu, in fata fabricii de incaltaminte unde acestia lucrau de mai multi ani.

Citeste si: VASLUI: BARBAT, IN STARE GRAVA LA SPITAL DUPA CE A CAZUT CU PARAPANTA

In urma unor altercatii din timpul programului de lucru legate de relatia pe care barbatul UCIS, in varsta de 31 de ani, o avea cu o colega de serviciu, acesta a mers la masina agresorului, pe care l-a lovit cu pumnii prin portiera deschisa.

In momentul in care a vrut sa-l traga afara din autoturism, sustin anchetatorii, barbatul de 39 de ani a scos un BRICEAG dintr-o sacosa, cu care si-a INJUNGHIAT colegul. Ulterior, cei doi s-au alergat de doua ori in jurul masinii, iar alti doi colegi aflati in autoturism au constatat ca victimei ii curge sange si au vrut sa cheme o ambulanta, fiind insa refuzati de barbatul INJUNGHIAT.

“Dupa incheierea conflictului, victima a ajuns pana la autoturismul sau, moment in care a sunat singur la numarul de urgenta 112 pentru a cere ajutor medical. Transportat la Spitalul municipal Husi, tanarul de 31 de ani a MURIT in urma unui soc hemoragic, in conditiile in care i-a fost atinsa inima cu lama briceagului. In consecinta, s-a intocmit dosar penal pentru OMOR pe numele barbatului de 39 de ani”, a declarat, joi, procurorul de caz Alice Ruja, citata de Mediafax.

Citeste si: VASLUI: POLITISTUL IMPUSCAT IN GAT A FOST OPERAT

Retinut initial pentru 24 de ore, autorul CRIMEI a fost prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva. Magistratii Tribunalului Vaslui au admis propunerea si au emis, joi, mandat de ARESTARE PREVENTIVA pentru 30 de zile pe numele barbatului de 39 de ani, pentru OMOR.

Sursa foto: adevarul.ro