VASLUI: Un BARBAT s-a ales cu testiculele smulse si penisul taiat pentru ca nu i-a dat flori sotiei de 8 martie

Un barbat in varsta de 39 de ani din localitatea vasluiana Dragomiresti a fost transportat marti, 8 Martie, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui cu o plaga taiata in zona genitala, dupa ce sotia a incercat sa-i taie penisul cu un cutit.

Incidentul a avut loc pe fondul unei altercatii intre cei doi, barbatul declarandu-le cadrelor medicale ca a fost atacat de sotia sa. ”Barbatul prezenta plagi taiate in zona scrotala, prin heteroagresiune. A afirmat ca sotia l-a taiat cu un cutit, pentru ca nu i-a oferit flori de 8 Martie. Dupa acordarea primelor ingrijiri, a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanta Vaslui.

CITESTE SI: CAZ SOCANT IN VASLUI: UN BEBELUS DE 3 LUNI A MURIT DUPA CE A CAZUT DIN PAT SI S-A LOVIT LA CAP

Imediat dupa ce a ajuns la spital, victima a fost pregatita pentru operatie. „Pacientul este pregatit in aceste momente pentru sala de operatie. Testiculele au fost smulse, urmeaza a fi supus unei interventii chirurgicale”, a precizat, pentru ”Adevarul”, Ana Rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Sursa text: adevarul