VASLUI: Un barbat si-a UCIS SOTIA, si-a INJUNGHIAT FIICA si s-a SPANZURAT

Un vasluian si-a UCIS SOTIA pentru ca voia sa divorteze de el, iar apoi a fost gasit SPANZURAT de oamenii legii. Apropriatii cuplului spun ca CERASELA si CONSTANTIN FANTANARIU ar fi incheiat casnicia dupa ce femeia ar fi avut o alta relatie.

Totusi, barbatul voia sa ramana impreuna cu sotia sa. Astfel, el s-a intors din Italia, unde lucra, pentru a o convinge pe sotia sa se razgandeasca. In seara de miercuri, Cerasela si Constantin au mers impreuna la casa parintilor fetei, in Draxieni, Vaslui, unde batranii au incercat sa-i impace.

Dupa ce initial au acceptat sa ramana impreuna, acestia s-au certat din nou dupa ce au plecat de la parintii Ceraselei. Aceasta din urma i-ar fi spus atunci lui Constantin ca decizia de a divorta ramane definivia si i-a cerut 4.000 de euro.

CITESTE SI: VASLUI: UN INCENDIU A IZBUCNIT LA SALA DE BOWLING DIN SILVER MALL

In acel moment, barbatul a avut un exces de furie si SI-A INJUNGHIAT SOTIA de mai multe ori cu o baioneta. Vazandu-i, fiica lor a sarit in ajutorul mamei, asa ca a fost si ea injunghiata, potrivit Libertatea.

Apoi, Fantanariu a aruncat corpul neinsufletit al sotiei intr-un sant, iar pe fiica sa a inchis-o in portbagajul masinii si a fugit. Salvarea acesteia a fost o prietena de-a sa, care a sunat-o intamplator.

Fiica lui Constantin i-a cerut acesteia sa sune la 112. La fata locului a aparut imediat o salvare care a transportat-o la spital. Barbatul a fost gasit SPANZURAT cateva ore mai tarziu, langa o padure.

Sursa foto: blastingnews