VASLUI: Un copil in varsta de 3 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut in fosa septica din curtea casei

Un baietel de trei ani, din localitatea vasluiana Maraseni, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce, a cazut in fosa septica adanca de aproximativ trei metri, in timp ce se juca, informeaza Mediafax.

Copilul a cazut in fosa septica dupa ce capacul din tabla al acesteia a cedat sub greutatea sa, potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta (SAJ) Vaslui.

Baietelul a cazut in apa adanca de aproximativ trei metri, fiind vazut insa la timp de mama sa, care s-a aruncat in fosa, reusind sa-l socata afara. Femeia a sunat la numarul de urgenta 112 si a solicitat interventia unei ambulante.

“La indicatia dispecerului de serviciu, mama copilului a inceput sa-i faca acestuia masaj cardiac, astfel incat, in scurt timp, baietelul a inceput din nou sa respire. Echipajul medical ajuns la interventie l-a stabilizat pe copil, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui”, a declarat medicul Dan Ungureanu, precizand ca baietelul va fi transferat cu ambulanta la Spitalul de copii „Sfanta Maria” Iasi.

Politistii au deschis o ancehta in acest caz.