VASLUI: Un POLITIST a fost gasit IMPUSCAT in GAT in fata sectiei

Un POLITIST  de 23 ani a fost gasit IMPUSCAT in GAT, joi seara, in fata unui post de politie din judetul Vaslui. Barbatul a fost transportat cu o ambulanta SMURD la un spital din Iasi.

Anchetatorii vor stabili daca a fost vorba de o tentativa de sinucidere sau de un accident.

Potrivit primelor informatii oferite de reprezentantii Politiei Judetene Vaslui, agentul, adjunct al sefului de post din comuna Osesti, a fost gasit impuscat in gat in fata sediului politiei din localitatea Delesti, conform Mediafax.

Citeste si: UN TANAR S-A ARUNCAT de pe Pasajul Muncii din Capitala, dupa o cearta cu iubita

Politistul a fost gasit de catre seful postului din Delesti, care a sunat la 112 si a solicitat interventia unei ambulante. Dupa acordarea primului ajutor, agentul a fost preluat de ambulanta SMURD ajunsa la fata locului si transportat la un spital din municipiul Iasi.

“Deocamdata, nu se cunosc conditiile in care s-a petrecut incidentul astfel incat nu putem spune daca a fost o tentativa de sinucidere sau un accident. O echipa operativa condusa de seful Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui s-a deplasat la fata locului pentru desfasurarea de cercetari”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Citeste si: Un fost ARBITRU roman s-a SINUCIS! Acesta s-a IMPUSCAT in cap

Politistul gasit impuscat participase, in cursul zilei de joi, la o actiune in localitatea Delesti.

Sursa foto: jurnalul.ro