VASLUI: Un tanar a fost INJUNGHIAT in plina strada in urma unui CONFLICT

Un tanar de 26 de ani din judetul Vaslui a fost injunghiat mortal, vineri, pe strada, de un alt tanar, de 23 de ani, in urma unui conflict izbucnit intre cei doi dupa ce au jucat fotbal impreuna, agresorul fiind initial lovit cu un lemn in cap de catre victima.

Potrivit primelor informatii ale politistilor vasluieni, conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit pe o strada din localitatea Sofronesti, in fata unui magazin, dupa ce acestia au jucat fotbal impreuna, transmite Mediafax.

Martorii la incident sustin ca vasluianul de 26 de ani ar fi fost primul care l-a lovit pe tanarul de 23 de ani, cu o bucata de lemn. Ulterior, acesta din urma a mers acasa, de unde a luat un cutit, apoi s-a intors la magazin, unde l-a injunghiat in inima pe barbatul de 26 de ani.

CITESTE SI: VASLUI: ANCHETA in cazul BARBATULUI care i-a RUPT mana unui COPIL de 7 luni

Cercetarile la fata locului sunt in plina desfasurare astfel incat nu pot fi oferite mai multe informatii. Suspectul nu a fost audiat, fiind la spital pentru a primi ingrijiri medicale”, a declarat, vineri seara, procurorul de caz Alice Ruja.

In functie de evolutia starii de sanatate a tanarului de 23 de ani, anchetatorii vor dispune si o masura preventiva fata de acesta.

CITESTE SI: SOCANT. Un iesean s-a spanzurat in propria casa dupa ce si-a anuntat sinuciderea pe Facebook