VATICAN: MARK ZUCKERBERG l-a vizitat pe PAPA FRANCISC si i-a facut un cadou special. FOTO

PAPA FRANCISC l-a primit luni la Vatican pe fondatorul Facebook MARK ZUCKERBERG pentru a discuta despre folosirea tehnologiei in scopul eradicarii saraciei si incurajarii comunicarii, ocazie cu care acesta din urma i-a facut cadou o drona Facebook.

MARK ZUCKERBERG a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare inmanandu-i PAPEI FRANCISC o drona Aquila, care functioneaza cu energie solara si cu care Facebook spera sa extinda accesul la Internet in tarile sarace, relateaza CNN, citata de Ziare.com.

Fondatorul Facebook, MARK ZUCKERBERG, a mers in vizita la Vatican alaturi de sotia sa, Priscilla Chan. “A fost o intalnire pe care nu o vom uita niciodata. Se simt caldura si bunatatea lui (Papei, n.red.) si cat de mult vrea sa ajute oamenii”, a scris MARK ZUCKERBERG pe profilul sau.

Potrivit unui comunicat al Vaticanului, PAPA FRANCISC si MARK ZUCKERBERG au discutat despre cum poate fi folosita tehnologia comunicarii pentru a incuraja schimbul cultural, a atenua saracia si a transmite un mesaj de speranta celor mai dezavantajati.

Sursa foto: facebook / Mark Zuckerberg