Vedeta internationala, atac la presedinte: Basescu este un tiran care se gandeste doar cum sa ucida

Actrita franceza Brigitte Bardot a denuntat “politica dictatoriala a presedintelui Traian Basescu”, catalogandu-l “un tiran care nu se gandeste decat sa ucida”, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat legea care permite eutanasierea cainilor maidanezi, conform Mediafax.

“Acest tiran nu se gandeste decat sa ucida si condamn politica sa dictatoriala, nedemna de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceausescu!”, a declarat Bardot intr-un interviu acordat Agentiei France-Presse, reamintind ca, “in anul 2000, Traian Basescu a contribuit la esecul programului de sterilizare a cainilor din Bucuresti. Parlamentarii si senatorii care inca pot anula, inaintea promulgarii, aceasta lege arbitrara, sa nu permita comiterea acestui genocid al animalelor”.

Miercuri dimineata, Fundatia Brigitte Bardot anunta ca studiaza recursurile posibile la nivel national si european pentru a impiedica “uciderea” cainilor maidanezi, dupa ce Parlamentul roman a aprobat legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan.

“In timp ce ancheta nu a facut inca lumina asupra circumstantelor reale ale dramaticului accident, Parlamentul roman raspunde orbeste si precipitat dorintei presedintelui Traian Basescu de a ucide cainii maidanezi din Romania”, afirma Fundatia, referindu-se la moartea unui copil in varsta de patru ani, muscat de caini fara stapan, la Bucuresti.

Sursa foto: adevarul.ro