Vedetă pe Instagram, găsită moartă. Trupul ei era îndesat într-o valiză

Trupul Ekaterinei Karaglanova, o tânără rusoaică care se bucura de popularitate pe Instagram, a fost găsit în apartamentul ei din Moscova. Fata avea gâtul tăiat, iar trupul a fost găsit într-o valiză. Corpul fetei era plin de tăieturi de cuțit, conform spuselor poliției, scrie Sky News.

Tânăra în vârstă de 24 de ani tocmai absolvise Facultatea de Medicină și abia începuse o nouă relație. Era pasionată de călătorii și plănuia o vacanță în Olanda pentru a-și sărbători ziua de naștere, potrivit publicației rusești Moskovsky Komsomolets (MK).

Părinții ei s-au îngrijtorat în momentul în care nu au mai reușit să o contacteze în zilele de dinaintea excursiei și i-au cerut proprietarului apartamentului acces în locuința în care s-a petrecut crima. Când au intrat în apartament, au găsit valiza în hol. Poliția a spus că nu există nicio dovadă a unei lupte și că la locul crimei nu există nicio armă. De asemenea, au adăugat faptul și că fostul ei iubit a fost văzut pe camerele de supraveghere în zilele anterioare crimei.

Citește și: CINE ESTE ȘI CUM A AJUNS INTERLOPUL “RECHINU’” DIN CRAIOVA SĂ AIBĂ LEGĂTURI CU CELEBRUL TRAFICANT “EL CHAPO”

Publicația rusească MK a mai scris și că fostul ei iubit a fugit din țară între timp. Fata posta sub pseudonimul de katti_loves_life și avea 88,1 de mii de urmăritori. Cea mai recentă postare a lui Karaglanova a fost din insula greacă Corfu din data de 22 iulie, însoțită de titlul: „Aceasta a fost sfârșitul scurtei noastre, dar foarte amuzante călătorii în Corfu.” Luna trecută fata povestea despre planurile ei de viitor și spunea că planuia să facă stagii de practică în dermatologie, venereologie și oncologie.