Vedete autohtone care vor deveni mamici in anul 2014

Unele dintre frumusetile autohtone isi maresc familia in anul 2014, urmand sa devina mame.

Anul 2014 va reprezenta pentru cateva dintre vedete din Romania momentul in care vor deveni mamici, site-ul ele.ro, prezentand cele mai cunoscute personaje care vor aduce pe lume bebelusi in anul in care tocmai ce am pasit astazi.

Misha – interpreta hitului “Tenerife” si Connect-R vor deveni parinti in primele zile din 2014. Connect-R e in culmea fericirii ca va deveni tatic pentru prima data, pentru ca iubeste nespus de mult copiii. Misha a avut o sarcina dificila si a fost nevoita sa renunte si la cariera artistica pentru a nu-i face rau bebelusului. Cei doi vor deveni parintii unei fetite!

Alina Sorescu – Ea si Alexandru Ciucu vor fi printre primii parinti celebri din 2014. Fetita lor va veni pe lune la inceputul anului, iar viitoarea mamica se bucura din plin de experienta pe care o traieste acum. Alina si Alexandru nu au dezvaluit numele pe care il va purta fiica lor, din superstitie si prefera sa o numeasca in continuare “Bebica”, pana cand micuta va vedea lumina zilei.

Oana Roman – Fiica fostului premier, in varsta de 37 de ani, si iubitul sau Marius vor deveni parintii unei fetite.Oana va naste la o clinca privata din capitala, iar nasii copilului vor fi din, cate se pare, sotii Reghecampf, Anamaria si Laurentiu.

Carmen Bruma va aduce si ea pe lume primul copil. Mosternitorul lui Mircea Badea urmeaza sa se nasca la inceputul lunii mai, in preajma zilei de nastere a mamicii sale. Parintii nu au ales inca un nume pentru bebelusul lor care, dupa ultimele controale, dar si dupa presimtirile lui Carmen, va fi baietel.

Dana Rogoz – Dana a avut parte de o sarcina usoara, in care nu s-a ingrasat, nu a avut greturi sau alte probleme specifice gravidelor. “Abramburica” a avut grija sa manance cat mai sanatos si de aici totul a decurs perfect. Dana si sotul sau Radu vor deveni paritii unui baietel!

Celia a ramas insarcinata imediat dupa nunta din 2013. Cantareata nu a planuit sa ramana insarcinata, insa isi dorea sa devina mama cat mai curand dupa ce s-a casatorit. Viitoarea mamica este in culmea fericirii si s-a decis deja ca va naste in Australia, tara de unde este Ardeli, sotul ei.

Bebelusa Oana va aduce pe lume in 2014 cel de-al doilea copil. Oana Ionita si sotul sau Florin, vor deveni pariti in primavara, iar “bebelusa” presimte ca ii va aduce un fratior fiicei sale, Isabel.

Cristina Rus urmeaza sa devina in 2014 mama pentru a doua oara. Cantareata urmeaza sa nasca in luna februarie si, de aceasta data, pe tot parcursul sarcinii a fost extrem de discreta, ferindu-se sa apara la evenimente mondene, la TV sau sa dea interviuri. Cristina nu a dorit sa dezvaluie sexul si numele bebelusului.

Anca Lungu – prezentatoarea Observatorului de weekend, se numara si ea printre mamicile frumoase din 2014. Anca a facut anuntul ca ea si sotul sau urmeaza sa devina parinti, abia in urma cu cateva saptamani, cand a pariticipat la un eveniment caritabil unde a scos la licitatie un brad facut din suzete. Anca va naste in cea de-a doua parte a anului viitor.