Vedete care au disparut de pe micul ecran

Odinioara o prezenta constanta pe micile ecrane, Andreea Raicu, Mihaela Tatu si Virgil Iantu au disparut in ultima perioada din atentia publicului. Fie ca a fost vorba despre ecoul unui scandal care i-a impins sa se retraga de la televizor sau, pur si simplu, au ales sa se dedice unor proiecte personale, majoritatea vedetelor care au trecut „in umbra“ sunt, de fapt, mai ocupate ca niciodata.


Andreea Raicu (37 de ani) spune ca nu a renuntat pe deplin la televiziune, insa nu mai accepta proiecte care nu o fac fericita. „Andreea Raicu nu s-a retras de pe sticla. Andreea a decis sa nu mai faca proiectele care nu o mai faceau fericita. Face aceleasi lucruri pe care le facea si inainte, in paralel cu televiziunea, adica se ocupa de proiectele personale, precum revista «andreearaicu.ro» si de toate proiectele care au legatura cu aceasta, de colectiile de haine, de bijuterii“, a declarat vedeta pentru „Click!“. Intre timp, fosta prezentatoare TV a plecat intr-o calatorie spirituala in India, a crecut pe plan personal, reusind sa scape de teama de a nu dezamagi si a ajuns la concluzia ca perfectiune este plictisitoare. In plus, Andreea Raicu sustine, in prezent, un curs de Mindfulness, la DallesGO. „Cursul pe care il tin la DallesGO este despre constientizarea prezentului. Noi traim intr-o lume extrem de agitata, in care suntem vesnic presati de timp si nu avem niciodata disponibilitatea de timp, emotionala, de niciun alt fel, sa facem lucruri, pentru ca intotdeauna intervin altele. Vrem sa facem cat mai multe si cat mai multe, dar nu avem niciodata timp. Avem tendinta de a trai in trecut sau in viitor, dar niciodata in prezent. Trecutul nu-l mai poti schimba si nici viitorul, poti schimba doar prezentul care iti poate aduce un viitor frumos“, a declarat Andreea Raicu, pentru „Adevarul“.

CITESTE SI: HEIDI KLUM, in lenjerie la 42 de ani. ARATA NAUCITOR! Foto in articol

A avut un succes rasunator cu emisiunea „De 3x femeie“, pe care a prezentat-o la Acasa TV, insa, in ultimii ani, de Mihaela Tatu (52 de ani) nu a mai stiut nimeni nimic. Vedeta s-a mutat din Capitala, dedicandu-se si mai mult actelor de caritate. Conform „Click!“, Mihaela Tatu s-a implicat intr-o campanie de strangere de fonduri pentru Centrul Respiro „Piticot“. „In 20 de ani de media, nu mai tin sirul evenimentelor caritabile in care m-am implicat. Imi pasa cu adevarat. Este vorba despre copiii nostri, ai acestei tari, care nu au nici o vina ca au venit pe lume mai putin norocosi decat altii“, a spus Mihaela Tatu, pentru „Click!“. Televiziunea nu este, insa, un capitol complet incheiat pentru fosta prezentoare a emisiunii „De 3x femeie“. Ea s-ar intoarce pe micul ecran daca i s-ar oferi un proiect destul de interesant cat sa o convinga sa faca, din nou, acest pas. 

CITESTE SI: Locurile in care risti sa fii arestat pentru SEX

Virgil Iantu (44 de ani) a renuntat la televiziune si s-a concentrat pe muzica, iar, in urma cu an, un a lansat albumul „Ieri si azi“, despre care spune „ca a fost un moft al sau“. Cu toate acestea, Iantu nu neaga ca ii lipseste televiziunea, dupa cum a declarat intr-o editie Adevarul Live. „Sigur ca mi-e dor de televiziune, se fac 15 ani de cand am inceput la Prima TV «Vrei sa fii milionar», in pauza asta ultima m-am ocupat de alte lucruri, dar imi lipseste. Am invatat o gramada de lucruri in TV, mi se pare ciudat sa stau, vremurile se schimba. Formatele mari sunt putine pe TV, iar calitatea nu e mereu un atu. As face un late night show, precum facea Jay Leno. Mi-ar placea sa fac un show cu umorul meu mai acid“, a spus Virgil Iantu, care nu duce lipsa de idei pentru un nou proiect: „Am inceput sa fac un casting si vreau sa pornesc un proiect. Nu exista emisiuni cu copii. Emisiunea «Copiii spun lucruri traznite» imi lipseste. Idei am, dar o sa vina si momtul de reintoarcere la TV. Proiectul acesta se renaste dintr-o idee mai veche. N-am semnat cu nicio televiziune. Prezentarea «Big Brother» m-a calit, cele patru ore de live pe saptamana au fost o scoala de televiziune. Continutul nu mi-a placut, dar am invatat sa gestionez situatii critice“. Cat despre privitul la televizor, prezentatorul si cantaretul sustine ca „este frustrat“ de ceea ce prezinta astazi industria din care insusi a facut parte timp de 15 ani. „Ma uit mult pe stiri, mult in sensul in care dupa ce ajung acasa ma uit la stiri. Ma enervez. Ma frustreaza ceea ce vad. Ma pun si scriu post-uri pe site-ul meu. Ma atinge tot ce-i social. Nu ma pricep la politica, dar e frustrant sa vezi ca lucrurile nu se rezolva asa cum ar trebuit. Noi platim oamenii care se cred sefii nostri. Ma deranjeaza ca societatea nu are reactie“, a mai spus Virgil Iantu, pentru „Adevarul“.

Sursa: adevarul